Skip to content
Where to Cop

Nike Air Max 1 Premium "Ridgerock"

23 juni 2017 11:15
Nike Air Max 1 Premium "Ridgerock"

De Nike Air Max 1 kent een ontelbaar aantal colorways sinds zijn debuut 30 jaar geleden. Dit keer komt de AM1 in een ACG geinspireerde colorway met premium materialen en genaamd de "Ridgerock". Het iconische model heeft "Khaki" suede / "Brown" lederen overlays, "Tan" kleurig lederen mudguard en "Brown" sports mesh toebox. Dit alles staat op een "Tan" kleurige midsole die is afgewerkt met een colorblocking "Tan/Turbo Green" outsole. Verder heeft de sneaker een "Turbo Green" Swoosh en Air unit. Dit alles maakt deze Air Max 1 Premium Ridgerock tot een erg gewilde AM1 sneaker die iedereen aan zijn of haar collectie wil toevoegen.

De Nike Air Max 1 Premium "Ridgerock" is momenteel al verkrijgbaar is de US. Of en wanneer deze ook voor EU beschikbaar komt is nog niet bekend. Uiteraard houden wij je van Sneakerjagers op de hoogte via onze Facebookpagina.

*UPDATE*
Nike Air Max 1 Premium "Ridgerock" zal eind juli begin augustus 2017 ook voor EU verkrijgbaar zijn! Voor een exacte releasedatum zie de Sneakerjagers releasekalander of volg ons via Facebook en/of Instagram.

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM
Color: Ridgerock/Khaki/Turbo Green
Stylecode: 875844-200