Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 1 Premium “Dynamic Berry”

7 februari 2017 20:28
Nike Air Max 1 Premium “Dynamic Berry”


Nike viert op 26 maart 2017 de 30e verjaardag van de iconische Air Max 1 – De eerste sneaker van Nike met een zichtbare Air unit in de hak waardoor de fans de geweldige demping van de Air-Sole niet alleen konden voelen, maar ook konden zien – maar brengt nu al ter ere van dit heugelijk feit de Nike Air Max 1 Premium “Dynamic Berry”.

Deze Nike Air Max 1 sneaker heeft een prachtige bolle ‘shape’ en is bekleed met een prachtig premium suede in een “Dynamic Berry” kleur met “Vivid Sulfur” accenten die het geheel nog meer opfleurt. Dit alles staat op een witte PU-middenzool met de bekende Max Air unit in de hak en een zwart rubberen buitenzool met wafelpatroon voor grip en duurzaamheid. Leuke details zijn de multicolored branding label op de tong en de verwijzing naar de allereerste Air Max 1 in 1987 graphic op het voetbed.

Afgelopen zondag was de sneaker kortstondig al verkrijgbaar via Sneakerjagers en was binnen no-time uitverkocht. Binnenkort zal er weer de sneaker weer full-in-stock komen en kunnen we alvast gaan genieten van het startschot van de Air Max Month, want we kunnen heel wat moois verwachten in maart van Nike.

SHOP DE NIKE AIR MAX 1 PREMIUM HIER >>

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM
Color: Dynamic Berry/Zwart/Sail/Vivid Sulfur
Stylecode: 875844-500

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons op Facebook & Instagram!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date