Skip to content
Where to Cop

Nike Air Max 1 Premium "Bordeaux/Desert Moss"

5 oktober 2017 10:30
Nike Air Max 1 Premium "Bordeaux/Desert Moss"

De laatste colorways van de Nike Air Max 1 Premium's waren al raak, maar met deze nieuwe aankomende colorway van de Air Max 1 Premium doet Nike nog een extra duit in het zakje en gooit het er een extra schep boven op!

De Nike Air Max 1 Premium "Bordeaux/Desert Moss" zoals de volledige naam luidt, heeft net zo als de voorgaande Premium uitvoeringen (Dark Stucco en de Ridgerock) een leren mudguard, suede sidepanels en een mesh toebox. Dit alles in een bordeaux colorway. De lederen Swoosh is mooi zwart van kleur terwijl de branding op de tong en hiel lekker contrasterend geel zijn. Deze colorway doet ons denken aan de Nike Air Max 1 Premium "30th Anniversary" zij het dat we deze net iets minder gewaagd is dankzij de donkere bordeaux colorway.

Momenteel is deze Nike Air Max 1 Premium al verkrijgbaar in de US. Wanneer deze ook bij ons in de EU verkrijgbaar is, is nog niet bekend, maar we denken/hopen dat het nog deze maand zal zijn. Stay tuned!

Wil je direct op de hoogte worden gebracht van deze release? Schrijf je dan nu hier in voor de release nieuwsbrief van Sneakerjagers.nl >>

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM
Color: Bordeaux/Desert Moss/Black/Black
Stylecode: 875844-601
Releasedatum: Herfst 2017
Storelist: Klik hier >>