Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 ‘Pine Green’ dropt in de herfst

7 april 2020 16:34
De Nike Air Max 1 ‘Pine Green’ dropt in de herfst

Na het gerucht van de terugkomst van de Nike Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ ziet het ernaar uit dat Nike het hier niet bij laat. Sneaker leaker PY_Rates heeft namelijk ook een leak de wereld in gegooid met een reversed colorway. De ‘Pine Green’ colorway is het tegenovergestelde van de Lemonade, qua kleuren. Het resultaat is deze Nike Air Max 1 ‘Pine Green’, die volgens de geruchten in de herfst uit zal komen. 

Als we kijken naar de mock-up foto’s van de sneaker zien we een reversed colorway van de ‘Lemonade’. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van dezelfde materialen als die van de Lemonade colorway. We zien echter wel een vervangend materiaal. Voor de mudguard is namelijk gebruik gemaakt van suède. Naast suede zien we ook dat ze gebruik hebben gemaakt van leer en een synthetisch 3M materiaal wat ook nog reflecteert.

Gezien dit nog echt puur een leak is kunnen we deze release helaas nog niet bevestigen. In het verleden zat py_rates meestal wel erg dichtbij bij leaks, dus wie weet! Als we de leak echter wel moeten geloven zullen ze uitkomen in de herfst van 2020. Aangezien het pas net lente is zal dit dus nog zeker een half jaar duren.

Voor eventuele andere sneakerreleases check je, zoals altijd, de Sneakerjagers Releasekalender.

Pine Green
image by: @py_rates