Skip to content
Upcoming

Zaterdag 16 januari komt er een restock van de Nike Air Max 1 LV8 ‘Martian Sunrise’

15 januari 2021 14:36
Zaterdag 16 januari komt er een restock van de Nike Air Max 1 LV8 ‘Martian Sunrise’

Op 5 januari kwam er een drietal Air Max 1 colorways uit. Deze drie colorways waren de ‘Dark Teal‘, ‘Obsidian‘ en ‘Martian Sunrise‘. Dit gebeurde in de vorm van een shockdrop en het was dus erg moeilijk om een paartje te bemachtigen. Gelukkig is er een officiële releasedatum bekend gemaakt en dropt de Nike Air Max 1 LV8 ‘Martian Sunrise’ op zaterdag 16 januari!

De Nike Air Max 1 is één van de de meest legendarische sneakers uit de sneaker wereld. Dit was de eerste keer dat er een zichtbare Air Unit te zien was op een sneaker. De persoon achter dit design was niemand minder dan Tinker Hatfield. Door dit te doen is de Air Max serie enorm populair geworden en staat de Air Max serie samen met de Air Jordan serie nog steeds top. In 2020 werden wij al goed verwend met mooie Air Max 1 releases zoals de Lemonade en de DENHAM x Nike Air Max 1. Zal Nike ons in 2021 weer gaan verwennen?

Nike Air Max 1 LV8 ‘Martian Sunrise’ | DH4059-102

De Martian Sunrise colorway lijkt enorm veel op de OG Anniversary Red colorway. De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer. Dit witte leer wordt gecomplimenteerd met mooie Martian Sunrise leren overlays. De midfoot en hiel hebben een grijze kleur gekregen terwijl de Swoosh, eyestays en branding dezelfde Martian Sunrise hebben. Het bovenwerk wordt afgesloten door de klassieke witte mini Swoosh op de voorvoet. Als we naar beneden gaan rust het bovenwerk op een witte midsole en rode Air Unit. De sneaker wordt afgerond door een wit, zwart en rood rubberen outsole.

De Nike Air Max 1 LV8 ‘Martian Sunrise’ komt uit op zaterdag 16 januari via onder andere de Nike SNKRS app voor €150,-. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases. Check hier beneden de foto’s van de Air Max 1.


Nike Air Max 1 LV8 'Martian Sunrise'

DH4059-102 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Martian Sunrise
Air Max 1 Martian Sunrise
Air Max 1 Martian Sunrise
Air Max 1 Martian Sunrise