Skip to content
Upcoming

Nike’s iconische Air Max 1 duikt op in een ‘Obsidian’ colorway

21 december 2020 17:30
Nike’s iconische Air Max 1 duikt op in een ‘Obsidian’ colorway

Nike is aardig op dreef als het aankomt op het aantal releases in 2020 van de Air Max 1. Afgelopen weekend verscheen het de Air Max 1 LV8 bij Hanon in een nieuwe, cleane colorway, namelijk in een ‘Obsidian’ colorway. Helaas is de colorway bij Hanon al uitverkocht, maar wij verwachten dat hij ook nog bij andere retailers zal droppen..

Afgelopen jaar zijn we flink verwend met nieuwe colorways op het model dat in ’87 verscheen. Zo zagen we maar liefst drie ‘Lemonade’ colorways droppen, maar ook zagen we dit weekend het ‘His and Hers’ pack releasen. Van het ‘His and Hers’ pack zijn er nog enkele maten verkrijgbaar, dus als je nog een paartje wil bemachtigen moet je snel wezen! KLIK HIER om te checken waar er nog maten verkrijgbaar zijn.

De Air Max 1 LV8 ‘Obsidian’, die afgelopen weekend dropte, is in een klassiek, clean jasje gehezen. Het is niet de eerste keer dat we deze colorway voorbij zien komen. In 2018 werd de colorway ook al gereleased voor dames. Er werd hier en daar gebruik gemaakt van ander materiaal, maar verder hadden ze vele vergelijkingen. Laten we naar de details gaan kijken van de ‘Obsidian’ colorway die dit weekend dropte.

Nike Air Max 1 LV8 ‘Obisidian’

Wat opmerkelijk is aan deze colorway, is dat het bovenwerk volledig is samengesteld van leer. Hierop zijn een aantal overlays geplaatst in de kleuren wit, grijs en donkerblauw. Op de zijkant is een kleine mini-swoosh te vinden in een witte kleur die nog meer throwback vibes creëert. Daarnaast heb je nog wat kenmerkende branding te vinden over de gehele sneaker. Om het af te maken loopt er onder het bovenwerk een witte midsole met hieronder een rubberen outsole.

Of de Air Max 1 LV8 ‘Obsidian’ bij andere retailers zal droppen is nog niet officieel bekend gemaakt, maar wij verwachten van wel. Houd daarom Sneakerjagers dagelijks goed in de gaten, zodat jij up-to-date blijft van het laatste sneakernieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Max 1 LV8 'Obsidian'
Air Max 1 LV8 'Obsidian'
Air Max 1 LV8 'Obsidian'

Images by: Hanon