Skip to content
Upcoming

Aankomend weekend staat in het teken van de Nike Air Max 1 LV8 ‘Obsidian’

20 januari 2021 09:30
Aankomend weekend staat in het teken van de Nike Air Max 1 LV8 ‘Obsidian’

De sneaker werd in de afgelopen maand al meerdere malen gedropt, maar is het jou nog steeds niet gelukt om een paartje te bemachtigen? Wees niet getreurd, want aankomend weekend is het moment eindelijk daar. De officiële release van de Nike Air Max 1 LV8 ‘Obsidian’ zal plaats vinden!

Naast de ‘Obsidian’ colorway zagen we nog twee colorways releasen, namelijk de ‘Martian Sunrise’ en de ‘Dark Teal Green’ colorway. De ‘Martian Sunrise’ zag afgelopen weekend zijn officiële release. Ook de ‘Dark Teal Green’ zag op 5 januari voor het eerst het daglicht toen het drietal plotseling dropte via Nike. Daarnaast heeft de colorway ook een officiële releasedatum gekregen, namelijk volgende week zaterdag, 30 januari. Zet deze dag alvast in je agenda, zodat je deze geweldige release niet mist!

Nike Air Max 1 LV8 ‘Obsidian’ | DH4059-100

Het mooie aan deze Air Max 1 LV8 is dat het bovenwerk volledig is gecreëerd van leer, op de tong na. De basis van de sneaker heeft een witte kleur gekregen. Om de sneaker heen loopt een mudguard die beschikt over de ‘Obsidian’ kleur. Ook de Swoosh is dezelfde kleur te vinden. Een herkenbaar detail is te vinden op de zijkant van de mudguard, namelijk de witte mini-Swoosh. Het bovenwerk is bevestigd op een witte midsole en ee rubberen zwart/witte outsole.

Wil jij weten waar de Nike Air Max 1 LV8 ‘Obsidian’ op zaterdag 23 januari om 09:00 ’s ochtends allemaal dropt? Check dan onze Releasekalender, zodat jij optimaal kans maakt op een paartje! Scroll naar beneden om mooie, gedetailleerde foto’s te checken van de heerlijke colorway.


Nike Air Max 1 LV8 'Obsidian'

DH4059-100 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Obsidian
Air Max 1 Obsidian
Air Max 1 Obsidian

Images by Sneakerjagers