Skip to content
Upcoming

Komt de Nike Air Max 1 LV8 ‘Dark Teal Green’ eindelijk uit?

26 januari 2021 16:42
Komt de Nike Air Max 1 LV8 ‘Dark Teal Green’ eindelijk uit?

Januari zat vol met geruchten en releases van de Nike Air Max 1. Meerdere colorways kregen het daglicht te zien. De Nike Air Max 1 LV8 ‘Dark Teal Green’ colorway verscheen al een enkele keer, maar ziet aankomend weekend pas officieel het daglicht. Dus wil jij de collectie van drie colorways compleet hebben? Of is het jou überhaupt nog niet gelukt om een paartje te scoren? Wees niet getreurd en lees snel verder!

Zoals we al zeiden doken er deze maand meerdere colorways op van de Air Max 1. Zo zagen we de ‘Martian Sunrise’ en ‘Obsidian’ colorways al verschijnen in de afgelopen weken. De ‘Dark Teal Green’ kreeg bij enkele stores ook al het daglicht te zien en was onderdeel van een shock-drop op 5 januari. Daarnaast kwam het nieuws naar buiten dat er een nieuwe samenwerking zit aan te komen tussen CLOT x Nike en hiervoor zou gebruik zijn gemaakt van het Air Max 1 model. Wil je meer te weten komen over deze collab? Klik dan HIER.

Nike Air Max 1 LV8 ‘Dark Teal Green’ | DH4059-101

Net zoals de colorways die eerder deze maand dropte zal de ‘Dark Teal Green’ colorway beschikken over een basis die volledig is samengesteld van leer, met als uitzondering de tong. Deze is namelijk opgemaakt uit mesh. Een witte basis zorgt voor een rustig gevoel, terwijl de overlays een wat donkerdere kleur hebben gekregen voor wat extra contrast. Zo zie je bijvoorbeeld dat de mudguard en Swooshes zijn verwerkt in ‘Dark Teal Green’ kleuren. Daarnaast hebben nog enkele details, zoals de bovenste eyestays en de Nike Air Max branding op de tong ook een ‘Dark Teal Green’ kleur gekregen. Een ander opmerkelijk detail is de mini-swoosh die te vinden is op de voorvoet.

Aankomende zaterdag, 30 januari, is het moment daar om 09:00u ’s ochtends via Nike SNKRS en geselecteerde retailers. Aan de sneaker komt een prijskaartje te hangen van €150,-. Nieuwsgierig bij welke retailers de sneaker nog meer zal releasen? Check dan snel onze Releasekalender voor een volledige storelist overview. Voor foto’s van de Nike Air Max 1 LV8 scroll je naar beneden.


Nike Air Max 1 LV8 'Dark Teal'

DH4059-101 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 LV8 Dark Teal Green
Nike Air Max 1 LV8 Dark Teal Green
Nike Air Max 1 LV8 Dark Teal Green
Nike Air Max 1 LV8 Dark Teal Green