Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Air Max 1 ‘London’

17 maart 2020 08:55
Release Reminder: Nike Air Max 1 ‘London’

Naast de Nike Air Max 1 City Pack ‘Amsterdam’ komt Nike ook met een exclusieve colorway voor London. De Nike Air Max 1 heeft al enige tijd geen liefde meer gehad in Europa, behalve Nike Air Max 1 van het DNA CH.1 pack, maar is nu weer helemaal terug! Waar de Amsterdamse colorway wat warmer is, is deze London colorway een stuk lichter. Sinds de introductie van het AM1 ‘City Pack’ is er al veel ophef over beide colorways en deze week eindigt dit allemaal, want ze komen aanstaande donderdag 19 maart om 09:00 uur uit!

Deze Nike Air Max 1 ‘London’ is geinspireerd op de Britse hoofdstad en dit zien we duidelijk terug in de colorway. Zo is het bovenwerk, net zoals bij de Amsterdam variant, gemaakt van verschillende materialen. De materialen zijn echter niet hetzelfde. De mudguard is namelijk gemaakt van leer in combinatie met corduroy. Het paneel onder de Swoosh is gemaakt van langharig Suede en is uitgevoerd in lichtgrijs.

Nike Air Max 1 ‘London’ CV1639-001

De colorway van het model is in tegendeel tot de Amsterdam colorway compleet anders. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit grijstinten in combinatie met wit en navy-blue. De grote Swoosh en de mini Swoosh zijn beide blauw maar ook de Nike branding op de tongue en de heel hebben deze kleur. Opvallend is dat ook het hiel detail op deze Air Max uniek is. De Theems rivier die door London loopt staat afgebeeld op de heel.

Het Nike Air Max 1 ‘City Pack’ zal donderdag 19 maart 2020 uitkomen. De London colorway is beschikbaar via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Zoals altijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor al het laatste nieuws. Alle informatie, raffles en stores waar deze Nike Air Max 1 ‘London’ gekocht kan worden is hier ook zichtbaar.

Scroll verder naar beneden voor een gedetaileerde look van deze fantastische Nike City Pack Air Max 1 ‘London’.

Nike Air Max 1 City Pack 'London'

CV1639-001 · Prijs vanaf €200,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 'London'
Air Max 1 'London'
Images by: 43einhalb