Skip to content
Upcoming

Officiele afbeeldingen van de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’

11 november 2020 16:25
Officiele afbeeldingen van de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’

Met de twee releases van de Nike Air Max 1 Powerwall achter de rug, komt de releases van de OG Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ erg dichtbij. Deze OG colorway combineert gele met groene details.

De Nike Air Max 1 is een echte icoon en veranderde in 1987 de sneaker wereld volledig. Ontwerper van de sneaker, Tinker Hatfield, voegde namelijk een zichtbare Air Unit toe aan de sneaker. Veel mensen vonden het idee maar niks en verloor Tinker hierdoor bijna zijn baan. Toch is de sneaker na 33 jaar nog steeds relevant en is de Air Max serie een van de grootste series in de sneaker geschiedenis. In 2006 kwam de Powerwall collectie uit. In deze collectie zaten 56 sneakers die allemaal hetzelfde thema hadden. De Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ was één van deze 56 sneakers en komt hij weer terug na 14 jaar.

Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ | CJ0609-700

De basis van de sneaker is gemaakt van geel mesh en wordt gecombineerd met geel lederen overlays op de mudguard en midfoot. Net zoals de vorige colorways in op de midfoot en hiel de iconische AIR graphic te vinden wat dit keer reflecterend is. Om wat contrast te bieden op het bovenwerk is er een groene kleur toegevoegd op de veters, logo op de tong en hiel. Wat deze uitgave nog een tikkeltje leuker maakt, zijn de citroen details op de tong en insole. Een witte midsole en zwarte outsole ronden de sneaker af.

De sneaker komt uit op woensdag 25 november bij Nike voor €140,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze nieuws pagina in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.

Nike Air Max 1 Premium 'Lemonade'

CJ0609-700 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Lemonade'
Nike Air Max 1 'Lemonade'
Nike Air Max 1 'Lemonade'
Nike Air Max 1 'Lemonade'
Nike Air Max 1 'Lemonade'
Images by Nike