Skip to content
Where to Cop

Nike Air Max 1 Jewel SC "Carolina Blue"

30 juni 2017 13:39
Nike Air Max 1 Jewel SC "Carolina Blue"

Begin 2017 zagen we de Jewel behandeling na een hele lange tijd weer terugkomen op de NikeLab Air Force 1 Low en de Mid. Na bijna 10 jaar zagen we 15 juni ook weer de Jewel variant op de Air Max 1 terugkomen, de "Rare Ruby" en de Black Diamond".

Om de Jewel nog meer in het straatbeeld te brengen heeft Nike weer een leuke verassing voor ons in petto. Er komt namelijk nog een Air Max 1 Jewel! Bij deze release zal het gaan om een "Carolina Blue" variant.

De sneaker is erg vergelijkbaar met de Nike Air Max 1 Jewel "Rare Ruby" en de "Black Diamon". Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde materialen. De Carolina Blue is wel voorzien van een gekleurde Mudguard in jawel, Carolina Blue. Dit is echter niet het enige wat deze kleur heeft, de Swoosh en alle brandings op de sneaker is ook in deze kleur gemaakt en dit maakt het een perfect schoentje voor de zomer.

Als we kijken naar de sneaker zelf zien we naast de bovengenoemde details ook weer veel klassieke details, zoals de translucent outsole, shiny laces en een boterzachte lining.

Ben jij helemaal in-love? Grijp dan 13 juli je kans via Nike.com

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook of Instagram.