Skip to content
Where to Cop

Nike Air Max 1 Jewel SC "Atomic Teal"

9 oktober 2017 14:05
Nike Air Max 1 Jewel SC "Atomic Teal"

De Nike Air Max 1 "Jewel" is na bijna een decenia weer terug. Na de release van o.a. de "Ruby Red" en de "Black Diamon" is het nu de beurt voor deze knaller, de "Atomic Teal".

2017 staat volledig in het teken van de AIR. De Nike Air Max 1 speelt hier een belangrijke rol in. Zo hebben we al veel AM1 releases voorbij zien komen en het ziet er naar uit dat Nike nog niet uitgespeeld is. Begin 2017 zagen we de terugkomst van de retro Air Max 1 Jewel, een Air Max 1 die een kleinere, juweel achtige mini-swoosh heeft. Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat de Air Max 1 Jewel "Dust Peach" is uitgekomen (De meest recentelijke Air Max 1 Jewel.) Nu zijn er al wel nieuwe colorways bekend gemaakt maar deze Atomic Teal variant zat daar nog niet bij!

Dan nu de sneaker.
De Air Max 1 Jewel SC "Atomic Teal" is gemaakt van een boterzacht suede materiaal. Dit geeft de sneaker een premium look en laat het "Jewel" aspect nog beter naar boven komen. De Jewel-Swoosh en de Nike branding op de heel is gemaakt van dezelfde kleur als die van de mudguard, teal groen. Verder is de upper gemaakt van een creme kleurige suede, hierdoor is de sneaker mooi in contrast en knalt de teal kleur er nog beter uit.
Om de sneaker subtiel af te maken is er gebruik gemaakt van een witte midsole (waar een zwarte air-unit in zit) met hieronder een zwarte outsole.

NIKE AIR MAX 1 SC JEWEL "ATOMIC TEAL"
Color: Créme/White/Teal
Stylecode: 918354-003
Prijs: 140,-
Releasedatum: TBA
Storelist: >> Klik hier <<

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date