Skip to content
Upcoming

Nike dropt het meerkleurige Air Max 1 ‘His and Hers’ Pack aankomend weekend

17 december 2020 14:08
Nike dropt het meerkleurige Air Max 1 ‘His and Hers’ Pack aankomend weekend

Zodra we het over klassieke sneakers hebben in Nederland zal je al snel denken aan de Nike Air Max 1. Enige tijd hebben we in 2020 geen of weinig nieuws over de Air Max 1 gekregen. Echter is daar de afgelopen maanden flink wat verandering in gekomen. Nu staat er komend weekend een nieuwe release op ons te wachten, namelijk het Air Max 1 ‘His and Hers’ Pack van Nike.

De afgelopen maanden werden we al flink verwend met allerlei geruchten en releases. Zo zagen we bijvoorbeeld drie Lemonade colorways verschijnen. Ook de Denham x Nike Air Max 1 zagen we in september droppen. De ‘Mystic Dates’, ‘Spiral Sage’ en de Air Max 1 N7 colorways kregen ook het daglicht te zien, alleen helaas niet in Europa. Dit maakte het extra moeilijk om een paartje te bemachtigen hier in Nederland.

In 1987 zagen we de Air Max lijn geboren worden en werd het zichtbare Air gepresenteerd. Dit alles begon als experiment, maar het pakte zo goed uit dat de zichtbare Air al snel uitgroeide tot een ware icoon, zowel on track als op straat. In de loop van de jaren zijn er vele verschillende re-designs geweest, maar de heritage zal altijd blijven bestaan.

Nike Air Max 1 ‘His and Hers’ Pack

Sinds de Air Max 1 debuteerde in ’87 is het model tot leven gekomen in een zee van materialen en kleurcombinaties. Deze aanstaande colorways hebben echter een ongebruikelijke, tweekleurige make-over gekregen. Op het eerste gezicht lijkt het alsof het vrij simpele, minimalistische colorways zijn. Zodra je wat meer onderzoek doet ligt er meer onder het oppervlak. Elk paar wordt namelijk geleverd met een schurende doek waarmee je over de buitenste laag kan wrijven, waardoor een nieuwe kleur zichtbaar wordt. De gestikte Swoosh op de achterkant verwijst naar het unieke vermogen om te transformeren.

Aankomende zaterdag, 19 december 2020, zal het pack verkrijgbaar zijn om 9 uur ’s ochtends voor een nieuwprijs van €150,- via Nike.com. Daarnaast zullen de sneakers ook via verschillende retailers droppen. Houd onze releasekalender in de gaten om een inzicht te krijgen van de volledige storelist. Scroll naar beneden om afbeeldingen van beide sneakers te bekijken en om een goed beeld te krijgen van hoe ze er nou daadwerkelijk uit zien.


Nike Air Max 1 'His and Hers Pack'

DH5493-100 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 WMNS 'His and Hers Pack'

DC9204-100 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
Images by: Asphaltgold