Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 1 GS “Have a Nike Day”

18 februari 2019 13:37
Nike Air Max 1 GS “Have a Nike Day”

Nike komt met een nieuwe colorway voor de ‘Have a Nike Day’ collectie. De ‘Have a Nike Day’ collectie komt 1 maart uit en we krijgen alvast een voorproefje van deze awesome collectie!

De ‘Have a Nike Day’ is een opvolger van de 2018 collectie ‘Just Do It’. Deze collectie heeft een veel groter aanbod in colorways, modellen en maten dan de vorige collectie. De vrolijke kleuren combinaties die in deze collectie worden gebruikt zijn erg toepasselijk op de ‘Have a Nike Day’ slogan. Bij deze collectie draait alles om kleur en vrolijkheid.

De details
Nu krijgen wij op 22 februari een leuk voorproefje van deze collectie met een full ‘Bleached Coral’ colorway voor kinderen. De toebox en de tong zijn gemaakt van mesh, de midsole heeft een witte kleur en de rest van de upper is gemaakt van suede. Het leuke aan deze collectie is, dat de ‘Have a Nike day’ smiley terug te vinden is op de sneaker. Bij deze Air Max 1 staat de smiley op de hiel en aan het einde van de veters. Ook staat er op de top van de tong de tekst “Have a Nike Day”.

De sneaker komt op 22 februari uit en zal €105,- gaan kosten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 GS Coral 'Have A Nike Day'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: 43Einhalb