Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Air Max 1 ‘Evergreen’

27 augustus 2020 17:17
Release Reminder: Nike Air Max 1 ‘Evergreen’

De Nike Air Max 1 ‘Evergreen’ kwam één maand geleden al uit en was binnen no-time uitverkocht. Heb jij nou niet je handen kunnen krijgen op een paartje dan heb aankomende zaterdag 29 augustus weer de kans om een win te pakken.

De ‘Evergreen’ colorway kwam samen uit met de ‘Magma Orange’ colorway. Deze twee nieuwe colorways gebruikten dezelfde color blocking als de OG Air Max 1. Het is daarom ook niet zo gek dat deze over de toonbanken vlogen. Met toevoeging van deze Air Max 1 colorways, worden de OG colorways verhoogt van vier naar zes colorways.

Nike Air Max 1 OG ‘Evergreen’ | DC1454-100

De basis van de sneaker is gemaakt van wit mesh met daaroverheen overlays gemaakt van grijs suede. De evergreen kleur wordt geplaatst op de mudguard die om de gehele sneaker loopt. De rest van de evergreen kleur wordt gebruikt op de Swoosh, logo op de hak, tong, eyestays en insole. Onder het bovenwerk zit een witte midsole met witte Air Unit. De outsole houd zich ook trouw aan het originele kleuren pallet. Zo zit er groen aan de voorkant van de outsole met zwart en wit over de rest van de outsole.

De Nike Air Max 1 ‘Evergreen’ komt uit op zaterdag 29 augustus om 09:00 via de Nike SNKRS app. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Max 1 OG 'Evergreen Aura'

DC1454-100 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers