Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’

15 maart 2023 20:21
Where to cop: Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’

De Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’ is eindelijk hier. Nike heeft grote plannen voor het iconische Air Max 1 silhouet in 2023. Naast het uitbrengen van het model in zijn originele big bubble vorm dropt het merk met de Swoosh de sneaker in diverse colorways. Een daarvan is deze Corduroy versie van de iconische schoen. De Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’ dropt op 17 maart 2023 om 09:00 uur.

In dit artikel hebben we alle retailers, raffles en marktplaatsen opgesomd waar je de sneaker kunt kopen.

Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’ l FB8915-400

De Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’ verandert het traditionele mesh en nubuck bovenwerk in een corduroy constructie. Dit alles komt in een ‘Artic Blue’ colorway.

Nike Air Max 1 Corduroy 'Baltic Blue'
Nike
Corduroy 'Baltic Blue' l FB8915-400

Het bovenwerk komt in een felblauwe kleur. De bruine accenten op het middenpaneel en op de tong geven de sneaker een bijzondere twist. Dit alles komt samen met een navy binnenzool, buitenzool en air unit.

Nike Air Max 1 Corduroy 'Baltic Blue' l FB8915-400
 FB8915-400

Om het geheel af te maken is op de hiel van de schoen het Nike Air logo in het navyblauw aangebracht.

Where to cop?

De Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’ zal bij verschillende retailers te koop zijn. De dropdatum is 17 maart 2023 om 09:00 uur. Klik op onderstaande winkels om de release te checken.

Raffles

De Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’ zal ook verkrijgbaar zijn bij retailers via verschillende raffles. Een raffle is als een loting waarbij je je inschrijft voor de release. Wanneer je gekozen wordt mag je de sneaker kopen. Bekijk de raffles via de onderstaande afbeeldingen. Ook hier dropt de sneaker op 17 maart 2023.

Marktplaatsen

Is het je niet gelukt om de Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’ te bemachtigen? Niets om je zorgen over te maken! Er zijn verschillende marktplaatsen waar je de sneaker na de release kunt bemachtigen.

Dit waren alle retailers, raffles en marktplaatsen waar je de Nike Air Max 1 Corduroy ‘Baltic Blue’ kunt kopen. Zet je wekker voor 17 maart 2023 09:00 uur en mis deze release niet! Ga jij proberen de sneaker te kopen? Laat ons via Instagram weten wat je van deze release vindt.

Je kunt op onderstaande knop klikken voor de actueelste release informatie.

Nike Air Max 1 Corduroy 'Baltic Blue'

FB8915-400 · Prijs vanaf €44,-

Naar alle aanbieders