Skip to content
Where to Cop

Nike Air Max 1 Bespoke "Paris"

25 juni 2017 18:53
Nike Air Max 1 Bespoke "Paris"

Dat de Nike Air Max 1 weer volledig terug is, is geen nieuws, maar deze Premium Air Max 1.. Wat. een. BANGER! De Nike Air Max 1 "Paris" is een vrouwlijke bespoke ID versie. Een bespoke versie is een exclusieve kleurensamenstelling die is samengesteld door een particuliere klant, dit keer heeft Nike zelf een bespoke ontworpen waarvan er maar 50 worden gereleased, de Nike Air Max 1 Bespoke "Paris". De colorway van de sneaker is geinspireerd door de Franse architectuur, mode en cultuur.

Als we inzoomen op de sneaker zelf zien we alleen maar high-end materialen. Zo staat er in de mudguard het nummer van de sneaker in de hoeveelheid waarin hij is gereleased (5/75), daarnaast zien we ook nog een geborduurde miniswoosh op de neus van de sneaker. De Toebox en de rest van de mudguard zijn gemaakt van boterzachte premium suède. De zijkanten en de heel van de sneakers zijn gemaakt van leer wat geperforeerd is in een slangen textuur. Achterop de heel is "Paris" geborduurd en de branding, de Swoosh is dubbel aangebracht op de sneaker. Verder zien we op de lacekey "LXXV" staan, die staat voor grote van de oplage (75). Om de sneaker af te maken is er een gebroke witte midsole ondergeplaats en wordt het plaatje compleet gemaakt met een gum(out)sole.

De sneakers worden in een extreem gelimiteerde oplage gereleased, namelijk 50 paar. (De andere 25, van de 75 paar zullen naar "Friends & Family" gaan.)

Ben jij nou helemaal in-love op dit paartje? 3 juli 2017 heb je een kleine kans om de sneakers te kunnen scoren voor €280,- via Nike.com. Let wel even op! De sneaker kan alleen via Nike.com/fr worden besteld.

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook & Instagram