Skip to content
Upcoming

atmos geeft een sneak preview van de Nike Air Max 1 ‘Animal Pack’ 3.0

3 juli 2019 10:42
atmos geeft een sneak preview van de Nike Air Max 1 ‘Animal Pack’ 3.0

Hirofumi Kojima, creative director van atmos Japan, heeft op zijn Instagram de Nike Air Max 1 ‘Animal Pack’ 3.0 geteased! Helemaal terug in 2006 bracht atmos de Nike Air Max 1 ‘Animal Pack’ 1.0 uit. Deze sneaker bevatte een upper gemaakt van ponyhaar met dierenprinten zoals zebra, tijger, luipaard en giraffe. Twaalf jaar later bracht Koji de atmos x Nike Air Max 1 ‘Animal Pack’ 2.0 uit en veranderde het witte pony haar op de 1.0 naar zwart op de 2.0.

Op de teaser van Koji zijn per sneaker drie verschillende animal prints te zien voor de ‘Animal Pack’ 3.0. Deze drie printen waren ook al te zien op de ‘Animal Pack’ 1.0 en 2.0. Op de linker AM1 is de giraffeprint te zien, op de middelste een luipaardprint en de rechter een tijgerprint. Het lijkt er dus op dat elke print van de 1.0 en 2.0 zijn eigen colorway krijgt op de Air Max 1 ‘Animal Pack’ 3.0. De enige print die we missen bij de teaser is de zebraprint.

Er is nog niks bekend over de prijs en wanneer de atmos x Nike Air Max 1 ‘Animal Pack’ 3.0 gaat droppen, dus houd daarom onze blog in de gaten! Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 1 'Animal Pack' 3.0
Images by Hirofumi Kojima