Skip to content
Newsfeed

Nike Air Max 1 ‘Beige’ komt in neutrale tonen  

30 januari 2023 20:20
Nike Air Max 1 ‘Beige’ komt in neutrale tonen  

Vorig jaar hebben we voor het 35-jarig bestaan van de Air Max 1, veel nieuwe ontwerpen voorbij zien komen. Dit jaar, 2023, belooft opnieuw een goed jaar te worden voor het silhouet. Van remasters van OG colorways tot unieke kleurstellingen op vinyl. Een aankomende release van het silhouet is de Nike Air Max 1 ‘Beige’.

In het jaar 1987 werd de Nike Air Max 1 aan de wereld geïntroduceerd. De man achter het design is niemand minder dan Tinker Hatfield. We zijn inmiddels al bijna 36 jaar verder en Hatfield is opnieuw de geschiedenisboeken ingedoken.

Details Air Max 1 ‘Beige’

De Nike Air Max 1 ‘Beige’ is simpel maar erg elegant. De upper van de sneaker is een mix van overlays tussen wit en bone nubuck. Vanaf daar voegen de Swoosh en de mudguards charmante beige accenten toe. Als subtiel detail is er op de hiel een klein Nike Air logo te vinden. Een simpele wit met cream zool maakt de sneaker volledig af.

Voor meer informatie over de Nike Air Max 1 ‘Beige’ kan je ons sneaker news in de gaten houden. Voor meer opkomende sneakers kan je ook een kijkje nemen op onze release kalender.

Nike Air Max 1 beige
Nike Air Max 1 beige upper
Nike Air Max 1 Hiel
Nike Air Max 1 zool
Nike Air Max 1 side up