Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 is nu verkrijgbaar in drie nieuwe colorways

5 januari 2021 17:00
De Nike Air Max 1 is nu verkrijgbaar in drie nieuwe colorways

In december doken er foto’s op van drie nieuwe colorways op Nike’s Air Max 1. Daarnaast zijn de drie colorways ook al bij een aantal retailers gedropt en waren ze binnen no-time uitverkocht! Nu zijn alle drie de colorways verkrijgbaar via Nike.

Iedereen weet onderhand wel dat Nike’s Air Max 1 één van de meest iconische modellen uit de Air Max serie is. De sneaker die in ’87 verscheen was een design van niemand minder dan Tinker Hatfield. Nike heeft in 2020 ons verwend met meerdere Air Max 1s. Zo zagen we een heerlijke DENHAM x Nike Air Max 1 droppen, maar ook de drie ‘Lemonade’ colorways maakte 2020 toch nog een beetje goed.

Nike Air Max 1 Dark Teal Green/Martian Sunrise/Obsidian

Er verschijnen in totaal drie verschillende colorways. De drie colorways zijn op dezelfde wijze verwerkt op het klassieke model. De basis is van elke sneaker samengesteld uit wit leer met hierover heen overlays die de sneaker leven inblazen. Vanaf de voorvoet loopt er een lederen mudguard helemaal door naar de achterkant. De mudguard is verwerkt in de kleur van de colorway. Verder zijn er grijze overlays te vinden op de uppers, terwijl details zoals de Swooshes, de eyestays of de branding dezelfde kleur hebben gekregen als de mudguards. Vervolgens, als we afzakken naar beneden, zien we een witte midsole met hieronder een rubberen outsole die de sneaker afmaakt.

Alle drie de colorways zijn zojuist gereleased via Nike.com. KLIK HIER om de sneakers te shoppen! De sneakers beschikken elk over een prijskaartje van €140,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie over de drie colorways. Scroll naar beneden voor officiële foto’s van Air Max 1 colorways.


Nike Air Max 1 LV8 'Obsidian'

DH4059-100 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Obsidian'

Nike Air Max 1 LV8 'Dark Teal'

DH4059-101 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Dark Teal Green'

Nike Air Max 1 LV8 'Martian Sunrise'

DH4059-102 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Martian Sunrise'

Images by: Nike