Skip to content
Upcoming

Nike Air komt terug op de Jordan 4 & 6

17 september 2018 14:37
Nike Air komt terug op de Jordan 4 & 6
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Als je een Air Jordan fan vraagt of hij liever het Jumpman logo of het Nike Air logo op de hak van zijn sneaker heeft zal de meerderheid keizen voor de Nike Air. En gelukkig komt de Air Jordan 4 en de Air Jordan 6 terug met het Nike Air detail op de hak.

Op de Modellen Air Jordan 3, Air Jordan 4 en Air Jordan 6 heeft Air Jordan vaak afgewisseld met het jumpman logo en het Nike Air logo. Nu zullen dus de Air Jordan 4 en Air Jordan 6 terug keren met het geliefde detail. De Air Jordan 4 zal terug komen in de Bred colorway. De colorway die voor het eerst uikwam in 1999 zal volgend jaar in februari releasen. Met de kleurencombinatie van zwart, rood, grijs en wit is deze sneaker echt een klasieker.

Nike Air Jordan 4 Bred 2019 Retro Release Date

Naast de Air Jordan 4 zal ook de Air Jordan 6 releasen in februari van volgend jaar. De Air Jordan 6 zal uitkomen in de Infrared colorway. Deze colorway is een van de populairste colorway’s van dit model en zal daarom erg gewild zijn. In kleurencombinatie van zwart, infrared en grijs won Michael Jordan zijn eerste NBA championship met de Chicago Bulls. Hij versloeg, met zijn Chicago Bulls, de Los Angeles Lakers met 4-1 en werd Most Valuable Player van de Finals.

Air Jordan 6 "infrared"
Image by Ebay

Er zijn nog geen officiele berichten over de release van de Air Jordan 4 en Air Jordan 6 maar de geruchten gaan dat ze beide in februari van 2019 zullen releasen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.