Skip to content
Where to Cop

Nike Air Huarache Run SE "Afro Punk" Pack

3 mei 2017 14:26
Nike Air Huarache Run SE "Afro Punk" Pack

Ruim een maand geleden schreven we al over de Nike Air Max 90 Premium als onderdeel van het “Afro Pink” pack wat Nike binnenkort uitbrengt. Met dit pack komt ook een Air Force 1 ’07 en een Air Huarache Run SE. Allemaal gewaagde uitvoeringen in unieke stijlcombinaties. De release is een eerbetoon aan de alternatieve muziekscène beter bekend als ‘afro punk’ Felle kleuren, drukke prints met als oorsprong Brooklyn, New York.

Afropunk is begonnen als een community voor donkere Amerikanen die niet in een hokje gestopt wilde worden. Een klein groepje hield een picknick in het park voor donkere Amerikanen die ook nog eens houden van punk en rock. Dat groeide uit tot het grootste, openminded evenement in de USA.

Deze Huarache hadden wij nog niet eerder gezien. Vooral de denimdetaillering vinden wij bij Sneakerjagers prachtig. Zeker in combinatie met de opvallende Aztec print. Hoewel we nog niet de exacte release datum hebben denken we dat dit ‘afro pack’ de komende weken verkrijgbaar zal zijn. Handen aan de knoppen dus..

Op de hoogte blijven voor meer nieuws en feiten over dit pack doe je door onze Facebookpagina te volgen. Daar laten we altijd het laatste nieuws weten.