Skip to content
Upcoming

Verwacht binnenkort de Nike Air Huarache NH ‘Coconut Milk’

4 februari 2022 19:47
Verwacht binnenkort de Nike Air Huarache NH ‘Coconut Milk’

In 2021 vierde Nike het 30-jarige jubileum van het Air Huarache silhouet. De afgelopen jaren was de hype rondom de Air Huarache niet zo groot, maar daar lijkt langzamerhand weer een beetje verandering in te komen. Nu dropt Nike een nieuwe colorway op het model genaamd ‘Coconut Milk’ en de sneaker beschikt over crêpe mesh materiaal.

In 1991 debuteerde het Air Huarache model en is sindsdien niet meer weg te denken uit de sneakerscene. Ditmaal is de sneaker verwerkt in zachte beige, gele, grijze en blauwe pastelkleuren. Zoals we al zeiden is de sneaker qua materiaal opgemaakt uit crêpe mesh en neopreen. Ook onder het bovenwerk is de beige kleur terug te vinden met als outsole een grijze kleur.

Scroll naar beneden voor officiële beelden van de Nike Air Huarache NH ‘Coconut Milk’. Er is helaas nog geen releasedatum bekend gemaakt voor de sneaker, dus houd onze Releasekalender in de gaten voor meer updates. Je kan ons ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen om geen nieuwtje meer te missen.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date