Skip to content
Upcoming

Check hier de nieuwe Nike Air Force 1 WMNS Tear Away in een frisse colorway!

10 maart 2021 20:00
Check hier de nieuwe Nike Air Force 1 WMNS Tear Away in een frisse colorway!

Nike Air Force 1 WMNS Tear Away

Nike brengt deze lente weer een frisse Air Force Tear Away uit. Er wordt een nieuwe colorway toegevoegd aan deze Tear away collectie. Lees verder voor alle details.

Tear Away sneak peek

Er wordt veel gesproken over de Nike Air Force 1 Tear Aways. Deze sneaker heeft zijn naam gekregen, omdat het over een tear away functie beschikt. De kicks hebben een tweelaagse upper, waarvan je de bovenste laag van de silhouet af kunt scheuren. De bovenste laag heeft een witte kleur gekregen in een corduroy textuur. De laag eronder is een verassende en kleurrijke color blocking. Er zijn kleine details afgebeeld zoals, mini scharen, stippellijnen en de tekst “TEAR HERE”.

Nike Air Force 1 WMNS Tear away details
Nike Air Force 1 WMNS Tear away yellow orange green lime

Hierboven zie je de eerste sneak peek van de nieuwe Tear Away. De volledig witte sneaker heeft een onderlaag waarin de kleuren arctic punch, sesame en purple pulse verschijnen. In de foto’s zien we de helder geeloranje kleur op het middenpaneel en de Swoosh. Op de binnenzool en de tong zien we een geelgroene lime kleur tevoorschijn komen. De paarse verschijning kunnen wij helaas niet zien, maar het zal in ieder geval voor een sick contrast zorgen. Het is de perfecte zomer sneaker door de frisse kleuren die er zijn gebruikt.

Nike Air Force 1 WMNS Tear Away
Nike Air Force 1 WMNS Tear away back

De verpakking van de sneaker bevat ook een lijst met handige tips voor het verwijderen van de bovenste laag. Daarnaast stimuleren ze je ook om creatief te zijn met de sneakers. De binnenzool van de sneaker zit vol met vraagteken graphics. Zie hieronder een voorbeeld.

Release informatie | DJ6901-600

Deze zomer 2021 komt de Nike Air Force 1 Tear away uit via Nike en geselecteerde retailers. Helaas is er nog geen officiële releasedatum vastgesteld, maar via onze nieuwspagina en releasekalender houden wij jullie op de hoogte over deze en andere sicke releases.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date