Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ’07 Stitched krijgt een Viotech vibe

4 februari 2021 19:58
De Nike Air Force 1 ’07 Stitched krijgt een Viotech vibe

De Nike Air Force 1 komt binnenkort uit in een nieuwe kleur. Dit keer is de Air Force uitgevoerd met paarse, ofwel: “Viotech” details. Deze nieuwe colorway heeft nog geen releasedatum, maar waarschijnlijk wordt deze gereleased rond de zomer van 2021. Dit is ook niet gek want de paarse kleur past perfect bij het zomerse weer. Kijk hier naar de eerste beelden van de nieuwe Nike Air Force 1 ‘Viotech‘.

Nike air force 1
Air Force 1
Nike sneakers
Images by Nike

Een Twist op de Klassieke Air Force 1

De Nike Air Force 1 is een van de meest bekende modellen van Nike. De schoen is dan ook de perfecte basis voor elke outfit. Naast de simpele colorways, zoals de volledig wit en zwarte modellen, zijn er door de jaren heen al heel wat variaties op de AF1 gemaakt. Dit keer heeft de Air Force 1 zijn klassieke witte kleur behouden, maar daar is het niet bij gebleven. De contrasterende stitches bevatten dit keer een levendige paarse kleur. Deze warme “Viotech” kleur is perfect voor de zomer, het geeft een heerlijk warm gevoel. Verder heeft het model de vertrouwde kenmerken: het woord ‘AIR’ op de zool, het Nike logo op de tong en hak en de traditionele Swoosh aan de zijkanten.

Nike air force 1 viotech

Het is niet de eerste keer dat er met de stitches van de Nike Air Force 1 wordt gespeeld. Zo kwam er dit najaar al een aantal verschillende varianten uit van de AF1. Een zwarte, rode en groene variant kwamen voorbij.

Nike contrast
Nike air force 1

Nike Air force 1 green stitches

Ben jij enthousiast geworden over de Nike Air Force 1 “Viotech”? Houd dan onze Releasekalender in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de releasedatum. En kun je echt niet wachten tot de zomer om een paar nieuwe Air Force 1’s aan te schaffen? Misschien is dan één van de andere colorways wat voor jou. Shop snel jouw favoriete paar hieronder voordat ze uitverkocht zijn!

Nike Air Force 1

CW1575-104 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1

CW1575-100 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1

CW1575-103 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders