Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Velcro heeft een bovenwerk gemaakt van klittenband

26 augustus 2020 09:17
De Nike Air Force 1 Velcro heeft een bovenwerk gemaakt van klittenband

Het designen van eigen sneakers is altijd een groot onderdeel geweest bij Nike. Zo kan jij bijvoorbeeld met Nike By You (eerder NikeID) jouw eigen Nike icoon samenstellen met kleuren en materialen. Nu voegt Nike klittenband toe over bijna de gehele Air Force 1, waardoor jij jouw eigen sneaker kan stylen.

De Nike Air Force 1 kwam voor het eerst uit in 1982 en het was de eerste basketbal schoen van Nike die de Air technologie in zich had. Toen in 1984 de productie van de Air Force 1 was geëindigd, veranderde plotseling het beeld van Nike klanten en de vraag naar basketbal sneakers steeg. Drie retailers uit Baltimore slaagden er in om Nike ertoe te brengen een compleet nieuwe serie uit te brengen van de Air Force 1 met verschillende colorways. De populariteit steeg van de Air Force 1 en werd al snel opgepakt in de Hip-Hop scene.

Nike Air Force 1 Velcro

Het bovenwerk is geheel gemaakt van zwart klittenband en alle onderdelen zijn er van af gehaald. Het mooie is dat je al deze onderdelen weer zelf kan toevoegen op de sneaker op de manier dat jij dat wilt. Dus wil jij hem klassiek houden dan kan dat, maar wil jij er meer een statement mee maken kan dat ook! Alle onderdelen hebben een witte kleur gekregen en zijn gemaakt van leer. De sneaker wordt afgerond door een witte mid- en outsole.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Nike Air Force 1 Velcro uit komt, maar wordt ergens in de aankomende maanden verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.

Nike Air Force 1 Velcro
Nike Air Force 1 Velcro