Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Type heeft een zwarte make-over gekregen

18 februari 2020 09:04
De Nike Air Force 1 Type heeft een zwarte make-over gekregen

Nike’s Air Force 1 Type staat bekend om zijn technische look en dat blijkt ook maar weer met deze aankomende colorway. Dit keer heeft Nike gekozen voor een donkere colorway met een gum outsole op het iconische model.

De Nike AF 1 Type brengt een handgemaakte esthetiek naar een klassieke sneaker. Het silhouet beschikt over vele materialen en een bijzonder sluitsysteem. Ook zijn er al vele colorways op het model verschenen en daar wordt deze nu binnenkort aan toegevoegd!

Nike Air Force 1 Type ‘Black’ | CJ1281-001

Voorgaande colorways waren allemaal vrij kleurrijk, maar dat is bij deze colorway zeker niet het geval. Het bovenwerk is volledig zwart van kleur. Echter beschikt de binnenkant over transparant materiaal met hierop een zwarte Swoosh. Op de buitenkant staat er ‘N.354’ wat bijna niet te lezen is, omdat dit er staat in zwarte letters. Als we afzakken naar de zool van de sneaker zal het opvallen dat de midsole zwart is van kleur, maar dat er onder de midsole een gum outsole is te vinden.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt voor deze Nike AF 1 Type ‘Black’, maar wij verwachten dat de sneaker binnenkort een releasedatum zal krijgen! Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten voor alle updates. Scroll naar beneden om de sneaker te bekijken


Nike Air Force 1 Type 'Black/Gum'

CJ1281-001 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Type
Air Force 1 Type
Images by Nike