Skip to content
Upcoming

Nike onthuld een nieuwe Air Force 1 Tear Away

6 februari 2021 17:30
Nike onthuld een nieuwe Air Force 1 Tear Away

Tegenwoordig duiken er zo goed als dagelijks nieuwe colorways op van de Nike Air Force 1. Ook nu is er een nieuwe colorway verschenen op de Tear Away versie van het silhouet. Wat houdt tear away in? En hoe werkt het precies? Lees snel verder om antwoord te krijgen op al je vragen!

Tear away is een geliefde effect van Nike wat we al op meerdere silhouetten hebben mogen ontvangen. Het effect geeft de sneaker twee materialen op elkaar. De bovenste laag kan er worden afgescheurd/afgeknipt, waardoor de onderste laag zichtbaar wordt. Zo hebben we in 2020 de Air Max 98 voorbij zien komen en enkele Air Force 1 colorways. Daarnaast doken er in januari beelden op van een Air Jordan 4 ‘Taupe Haze’ die ook beschikt over het tear away effect. Wil je meer weten over deze te gekke Air Jordan 4? Klik dan HIER.

Nike Air Force 1 Tear Away ‘Fauna Brown’ | DJ9941-244

De colorway beschikt op het eerste gezicht over een witte basis, met hieronder een kleurenschema van Fauna Brown, Arctic Punch en Pale Vanilla. Op de toebox staat ‘Tear Here’ om aan te geven waar en hoe je kan scheuren. Daarnaast zie je ook op de swooshes op de zijkanten een schaar staan waarmee duidelijk wordt gemaakt hoe je het kan verwijderen. Ook krijg er een lijst bij die precies uitlegt hoe of wat. Op de tong is kenmerkende Nike Air branding te vinden en onder het silhouet loopt een klassieke witte mid- en outsole.

Een officiële releasedatum is tot nu toe nog niet bekend gemaakt voor de Nike Air Force 1 Tear Away ‘Fauna Brown’. Echter kunnen we de sneaker wel in de komende weken verwachten volgens geruchten. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten, zodat je geen enkele release meer mist vanaf nu! Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike Air Force 1 Tear-Away 'Texture Reveal'

DJ9941-244 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Tear Away
Nike Air Force 1 Tear Away