Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 Shadow Low ‘Goddess Of Victory’: Tissuepaper Design

26 februari 2021 22:40
Nike Air Force 1 Shadow Low ‘Goddess Of Victory’: Tissuepaper Design

De eerste beelden van een nieuwe Nike Air Force 1 Shadow Low zijn opgedoken. Het paar lijkt bij de serie van ’tissue papier’ te horen, afgelopen week zagen we namelijk al beelden voorbij komen van een nieuwe Dunk Low en Air Force 1, die ook dit materiaal bevatte. Bekijk hier de officiële beelden van de Nike Air Force 1 Shadow Low ‘Goddess of Victory’.

Nike Air Force 1 Shadow Low 'Goddess  of Victory'.
Goddess of Victory
Images by Nike

Nike Air Force 1 Shadow Low ‘Goddess of Victory’ | DJ4635-100

Wanneer je een blik werpt op de Air Force 1 Shadow, valt je oog meteen op het tissuepapier dat om de schoen zit. Maar wat daarop getekend is, is misschien niet meteen duidelijk. Op de achterkant staat de tekst “Goddess of Victory” en op de voorkant lijkt in het blauw een vrouwenlichaam te staan. Voor wie in het Louvre geweest is, of de Griekse mythologie kent, zal het misschien wel meteen duidelijk zijn. Op de schoen staat namelijk de Griekse Godin: Nikè van Samothrake.

\'Goddess  of Victory'.
Nike Air Force 1 Shadow Low 'Goddess Of Victory'

Niké van Samothrake

Niké is de godin van de overwinning en hierdoor ook de inspiratiebron van de merknaam Nike. Met deze schoen lijkt Nike een stukje historie te vieren. Ook lijkt het design speciaal voor vrouwen te zijn ontworpen, doordat het design op een vrouwenmodel staat.

Nike 'Goddess Of Victory'

Zoals eerder benoemd, staat het beeld van Niké in het Louvre en is gemaakt van marmer. De sneakers lijken dit als inspiratiebron te hebben: wanneer je de laag met tissuepapier verwijdert, komt er een marmeren design te voorschijn. Verder zijn andere onderdelen passend bij de wit-grijze colorway gemaakt. Zo zijn er verschillende grijstinten te zien, bijvoorbeeld de swoosh en zool zijn donkergrijs gemaakt. De veters en de rand boven de zool zijn klassiek wit gehouden.

Air Force 1 grey

Op de binnenzolen zijn wederom het standbeeld van Niké te zien in het blauw. Dat de sneakers een uniek design hebben, staat vast. Ben jij van plan een paar te kopen?

Nike Air Force 1 Shadow Low 'Goddess  of Victory'.
Nike Air Force 1 Shadow Low 'Goddess Of Victory'

Het is nog even afwachten op de exacte releasedatum van de Nike Air Force 1 Shadow Low ‘Goddess Of Victory’. Kun je niet wachten om nieuwe sneakers te kopen en ben je fan van het Shadow model? Op Nike kun je nú al andere colorways van de AF1 Shadow vinden. Misschien is de all-white of de all-black variant iets voor jou:

AF1 Shadow
Nike Shadow

Houd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om de officiële releasedatum niet te missen!

Nike Air Force 1 Shadow Low 'Goddess Of Victory'

DJ4635-100 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders