Skip to content
Upcoming

Nike voegt afneembare patches toe aan de Nike Air Force 1 Shadow

7 januari 2020 16:45
Nike voegt afneembare patches toe aan de Nike Air Force 1 Shadow

Nike’s Air Force 1 Shadow is al een opvallende, drukke sneaker van zichzelf. Toch is het Nike weer gelukt om zichzelf te overtreffen met een nieuw variant. Nike heeft nu namelijk een Air Force 1 Shadow ‘Black’ gecreëerd waarbij het mogelijk is om patches op te plakken.

De Nike Air Force 1 Shadow is een sneaker die een speelse draai geeft aan een iconisch design. Het model beschikt over een gelaagde aanpak en twee keer zoveel branding en details als het origineel. Wel heeft de sneaker dezelfde vorm als het klassieke model. Echter beschikt de Shadow wel over een iets dikkere midsole.

Nike Air Force 1 Shadow ‘Black’ | CU4743-001

Zoals je kan zien kon het ontwerpteam van Nike het niet laten om nog meer te experimenteren met het model. De lederen Swoosh die normaal heel opvallend was op de zijkanten is nu vervangen voor een Swoosh die is gemaakt van wit klittenband waarop je verschillende patches kan opplakken. Een ander opvallend detail is de branding op de tong. Deze beschikken nu namelijk niet alleen over de moderne Nike logo’s, maar ook over retro logo’s. Deze hebben de ontwerpers op elkaar gestapeld. Op de veters is een metalen ‘Have a Nike Day’ smiley logo geplaatst. Onder al deze details loopt een bovenwerk dat is gemaakt van zwart leer. Hierdoor springen de kleurrijke details ook echt naar buiten. Dit gewaagde, maar geweldige bovenwerk is bevestigd op een zwarte midsole.

In de Verenigde Staten is de nieuwe Air Force 1 Shadow ‘Black’ nu al verkrijgbaar bij Nike. Wij verwachten dat de sneaker ook binnenkort uitkomt in Europa. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws! Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker.


Nike Air Force 1 Shadow 'Cosmic Fuchsia'

CU4743-001 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Shadow 'Black'
Air Force 1 Shadow 'Black'
Air Force 1 Shadow 'Black'
Images by Nike