Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 Sage is er nu in 3 nieuwe colorways

3 mei 2019 15:18
Nike Air Force 1 Sage is er nu in 3 nieuwe colorways

Nike heeft 3 nieuwe colorways uitgebracht voor de ‘Air Force 1 Sage’ voor de zomer. Deze prachtige colorways zijn nu verkrijgbaar via nike.com voor dames.

De Air Force 1 was vroeger een basketbalschoen en werd vernoemd naar de Air Force One, het vliegtuig van de Amerikaanse president. Het was ook de eerste basketbalschoen met Nike Air en deze werd in 1982 uitgebracht. De sneaker zorgde ervoor dat het niveau naar een hoger niveau werd getild. Al snel zette de schoen voet aan de grond over de hele wereld. Van basketbal courts tot aan de hip hop cultuur. Al met al blijft de Air Force 1 gelukkig wel trouw aan zijn roots met zachte, krachtige demping.

De details

Eén van de drie colorways is een luxe uitvoering van de Air Force 1 Sage. Dit betekend dat de colorway van iets luxere materialen is gemaakt. Deze colorway is Air Force 1 Sage Low LX ‘Washed Coral’. De sneaker beschikt over een ingetogen bovenwerk in een roze kleur. De dikke zool beschikt over een bruine kleur.

Echter zijn de andere 2 colorways normale modellen van de Air Force Sage. Van deze 2 colorways is de upper van leer gemaakt en hebben beide een rubberen witte zool. De kleuren die worden gebruikt zijn paars en geel.

KLIK HIER om de paarse en gele colorway te shoppen. Deze colorways kosten €110,- en zijn verkrijgbaar bij Nike.

KLIK HIER om de luxe uitvoering te bestellen. Echter is deze colorway wel €10,- duurder, omdat deze wat luxer is. Ook deze colorway is verkrijgbaar bij Nike en kost dus €120,-.


Nike Air Force 1 Sage Low 'Oxygen Purple'

AR5339-500 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1

AR5339-700 · Prijs vanaf €204,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Sage Low LX

AR5409-600 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date