Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 RS krijgt er nog een nieuwe colorway bij

8 september 2020 16:58
Nike Air Force 1 RS krijgt er nog een nieuwe colorway bij

Dit razend populaire model krijgt er een nieuwe colorway bij. Genaamd Nike Air Force 1 RS Black ‘Blue & Red Swoosh’. De sneaker is voornamelijk zwart met wit en heeft een rode en blauwe swoosh. Met het zwarte silhouet kijkt het model rustig maar valt toch op door de kleurrijke swooshes.

Nike Air Force 1 RS ‘Blue & Red Swoosh’ | CT2816-001

Het bovenwerk van de Nike Air Force 1 is gemaakt van leer en is voornamelijk zwart. De swooshes bij deze colorway zijn rood en blauw gekleurd. Aan de binnenkant zijn de swooshes rood en aan de buitenkant zijn ze blauw. Door de combinatie van rood en blauw te gebruiken, doet het ons denken aan het glitch effect. De schoenen zijn niet helemaal zwart want de midsole is namelijk wit, Net als bij de Nike branding. Buiten deze zwarte variant zijn er ook al beelden van een witte uitvoering opgedoken!

Nog even geduld

Helaas moeten we nog even wachten op de release. Er is namelijk nog geen datum bekendgemaakt waarop de sneakers zullen uitkomen. Maar geduld is een schone zaak want op deze gave sneakers durven wij nog wel even te wachten. Kun je nu al niet wachten tot ze uitkomen? Bekijk dan in de tussentijd hieronder de eerste foto’s die verschenen zijn. Ben er als eerste bij wanneer ze te koop zijn via onze releasekalender. Je kunt namelijk een herinnering aanzetten zodat je de release van jouw droom sneakers niet kunt missen!


Nike Air Force 1 RS Black 'Blue & Red Swoosh'

CT2816-001 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1