Skip to content
Upcoming

Een nieuwe colorway voor de Air Force 1 React D/MS/X is verschenen

4 augustus 2020 10:58
Een nieuwe colorway voor de Air Force 1 React D/MS/X is verschenen

De Nike Air Force 1 React kwam voor het eerst uit in begin dit jaar. De sneaker kreeg een oversised Swoosh en had natuurlijk niet alleen de Air technologie in zich maar ook het comfortabele React. Nu zagen we al dat het model een kleine update had gekregen en nu komt er een ‘White/Gold’ colorway uit.

De Nike Air Force 1 bestaat al sinds 1982 en is dus al bijna 40 jaar oud. Door alle jaren heen is de sneaker nog steeds enorm populair en zien we elke jaar nieuwe variaties. De Air Force 1 React combineert twee technologieën van Nike en stopt ze in een schoen. De Air Unit zit zoals altijd nog steeds in de hak, maar is de React technologie toegevoegd in de insole.

Nike Air Force 1 React D/MS/X ‘White/Gold’

De nieuwe versie van de Air Force 1 React een stuk moderner dan de vorige uitgaven. Het grootste deel van het bovenwerk heeft zich trouw gehouden aan de klassieke Air Force 1. De base van de sneaker is gemaakt van wit leer. De Swoosh is het midden heeft een grijze gel omlijning met zilver gaas in het midden. De Swoosh bevind zich wel alleen aan de buitenste zeide van de sneaker. De bovenste helft van de eyestays zijn goud gekleurd. Deze gouden kleur is ook weer terug te vinden op de hak achter de zwarte patch. Het bovenwerk van de sneaker zit op een witte mid- en outsole.

Een exacte release datum voor de sneaker is nog niet bekend, maar wordt ergens in de aankomende maanden verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Force 1 React 'White/Gold'

CN9838-100 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
 Air Force 1 React
 Air Force 1 React
 Air Force 1 React
 Air Force 1 React
Images by Nike