Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ‘Rayguns’ dropt morgen, vrijdag 8 januari 2021.

7 januari 2021 12:34
De Nike Air Force 1 ‘Rayguns’ dropt morgen, vrijdag 8 januari 2021.

Nike heeft in de eerste maand van 2021 een nieuwe colorway voor de Air Force 1 op de planning staan, we hebben het hier over de ‘Rayguns’ colorway. Dit is niet de eerste keer dat we een ‘Rayguns’ colorway zien verschijnen…

Eerder heeft Nike ook al de ‘Rayguns’ colorway gereleased op andere modellen. Zo zagen we bijvoorbeeld in 2005 de welbekende Nike SB Dunk Low ‘Rayguns’ verschijnen en deze was zeer populair. Momenteel betaal je zelfs honderden euro’s om een paartje te bemachtigen via StockX. In 2018 zagen we de ‘Raygun’ colorway ook verschijnen in zeer beperkte oplage op het Kyrie 3 model. Dit kwam doordat Kyrie Irving groot fan van skateboarden is. Vorig jaar zagen we een witte en een zwarte versie van de ‘Raygun’ colorway verschijnen op de SB Dunk low, als eerbetoon aan Sandy Bodecker, omdat hij regelmatig gespot werd in een ‘Rayguns’ sweater.

Wat is ‘Raygun’ precies? Nike bracht voor de SB Dunk Low release in 2005 een commercial uit waarin een fictief basketbalteam, genaamd Roswell Rayguns, te zien was. Het team reisde door heel de VS heen en versloeg alle tegenstanders met flinke cijfers. De colorway van de SB Dunk Low was geïnspireerd op het tenue van het basketbalteam.

Nike Air Force 1 ‘Rayguns’

Volgens geruchten zal de Air Force 1 releasen samen met een bijpassende kledingcollectie. Echter zijn hier helaas nog geen afbeeldingen van. Wel kunnen we de Air Force 1 onder de loep nemen.

De Air Force 1 is gekleed in een wit, zwart, orange flash en amerillo kleurschema. Het bovenwerk is voornamelijk opgemaakt van wit leer met hierop overlappende lagen en details. De achterkant van de sneaker wordt voornamelijk bedekt door textiel materiaal in een oranje kleur. De Swooshes zijn in contrasterende zwarte kleuren verwerkt met gele stitching. De gele stitching loopt door tot de heel tab die ook een gele kleur heeft gekregen. Ook de veters zijn in een contrasterende zwarte kleur verwerkt op het witte bovenwerk. Achterop de hak is een basketbal icoon te vinden met hierin het gezicht van een alien wat het design helemaal afmaakt.

Zet vrijdag 8 januari 2021 maar in je agenda, want dit is de dag dat Nike de Air Force 1 ‘Rayguns’ zal droppen. Aan de sneaker komt een prijskaartje van €110,- te hangen. Houd onze Releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor gedetailleerde officiële foto’s van Nike.


Nike Air Force 1 Low 'Rayguns'

CU8070-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Rayguns
Nike Air Force 1 Rayguns
Nike Air Force 1 Rayguns

Images by: Nike