Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Nike Air Force 1 Low ‘Wolf Grey’ is onderweg

28 juni 2020 13:24
Een nieuwe Nike Air Force 1 Low ‘Wolf Grey’ is onderweg

Misschien wel het meest tijdloze model van Nike, de Air Force 1 Low. De iconische Air Force 1 Low komt in een nieuwe colorway genaamd ‘Wolf Grey’.

De Nike Air Force 1 is al in vele verschillende soorten kleuren en vormen gekomen. De sneaker wordt vaak gebruikt bij samenwerkingen. Dit komt voornamelijk omdat het zo’n tijdloos model is en omdat je er enorm veel op kan doen. Ook deze aankomende ‘Wolf Grey’ colorway bewijst maar weer eens hoe simpel de Air Force 1 Low in elkaar zit, maar dat hij toch erg aantrekkelijk is.

Nike Air Force 1 Low ‘Wolf Grey’ | CK7803-001

Net als de Supreme Air Force 1 beschikt deze ‘Wolf Grey’ colorway over een leder bovenwerk. Alle panelen behalve de Swoosh en de heel tab beschikken over een grijze kleur. De Swoosh en de heel tab hebben een witte contrasterende kleur gekregen. Verder is de tong van nylon gemaakt en is de kenmerkende Nike Air branding hierop terug te vinden. Onder het minimalistische bovenwerk loopt een witte midsole die goed gecombineerd wordt met de Swoosh. Ook de outsole heeft een witte kleur gekregen.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend. Hou daarom goed onze Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor afbeeldingen van de sneaker.


Nike Air Force 1 'Wolf Grey'

CK7803-001 · Prijs vanaf €280,-

Naar alle aanbieders
1 Low Wolf Grey
1 Low Wolf Grey
1 Low Wolf Grey