Skip to content
Newsfeed

Nike Air Force 1 Low ter viering van 5 jaar SNKRS app

20 juni 2022 22:00
Nike Air Force 1 Low ter viering van 5 jaar SNKRS app

Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat Nike de SNKRS app lanceerde. De app is niet alleen een plek waar je schoenen kan kopen. Je vindt hier ook Nike sneaker gerelateerde content. Zo is er ‘Behind the Design’, een videoformat waarin het design proces achter een sneaker wordt uitgelegd. Ook vind je er SNKRS Live, een interactieve livestream over sneakers. Om te vieren dat de app alweer 5 jaar bestaat released Nike een speciale colorway van de Nike Air Force 1. De sneaker wordt ergens rond 8 augustus 2022, op SNKRS Day, verwacht.

De Nike Air Force 1 Low ‘SNKRS Day’ heeft een elegante, zomerse uitstraling. Het sail kleurige bovenwerk is bekleed in een combinatie van mesh, geweven materiaal en leer. Op het middenpaneel bevind zich een ‘Chocolate Brown’ Swoosh van leer. Dit bruin vind je ook terug op het tong label en op de outsole.

Een bijzonder detail bij deze sneaker is de ‘V’ op de houten dubraes, wat natuurlijk het romeinse symbol is voor vijf. Deze ‘V’ vind je ook op de insole. De mix van materialen en de kleur combinatie geeft deze sneaker een stijlvolle look.

De Nike Air Force 1 Low ‘SNKRS Day’ zal hoogstwaarschijnlijk rond SNKRS Day uitkomen, wat valt op 8 augustus 2022. Op de Sneakerjagers app vind je het laatste nieuws over sneakers en streetwear. Hier vind je ook nog eens alle informatie over aankomende sneaker releases en alles wat daar bijhoort.