Skip to content
Upcoming

De OG ‘Raygun’ colorway dropt op de Air Force 1 Low

8 juni 2020 13:37
De OG ‘Raygun’ colorway dropt op de Air Force 1 Low

Enige tijd geleden introduceerde wij de Nike Air Force 1 Low Raygun Tie-Dye. Vandaag komen we met een nieuwe leak van deze colorway. Zo gaat het gerucht rond dat de originele SB Dunk Low Raygun colorway nu zijn weg gaat vinden op de Air Force 1 Low. De colorway werd voor het eerst geïntroduceerd in een advertentiecampagne van Nike in 2002.

Het valt ons eigenlijk direct op dat deze sun-burn colorway perfect past op de Air Force 1 low. Dit zal waarschijnlijk ook te danken zijn aan de vorm van het model en de gelijkenis met de Dunk Low.

De mock-up van deze colorway is echter een representatief beeld van de mogelijke uitkomst van de colorway. Het is dus mogelijk dat het definitieve product er lichtelijk anders uit zal komen te zien. 

Als we het bovenwerk bekijken zien we dat Nike voornamelijk gebruik heeft gemaakt van Leer. Zo is het hele bovenwerk gemaakt van een nerf-lederen materiaal. Het geborduurde ruimte-logo op de heel is dé herkenning van de colorway en is uiteraard ook op deze release terug te vinden.

Een vaste releasedatum is momenteel nog niet bevestigd door Nike. We hopen wel dat deze release eerder vroeg dan laat uit zal komen. Zodra dit gebeurt zullen ze in alle waarschijnlijkheid uitkomen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en eventueel meer informatie over deze release. Ook bekijk je hier het meest complete overzicht van alle releases die nog komen gaan.