Skip to content
Where to Cop

Nike Air Force 1 Low Mini Swoosh FC Barcelona

8 juni 2017 15:02
Nike Air Force 1 Low Mini Swoosh FC Barcelona

Deze zomer gaan we de Nike Air Force 1 Mini Swoosh-serie weer zien. Nike heeft een aantal releases gepland staan van dit populaire Air Force 1 model met mini-swoosh. Zo wordt binnekort deze Nike Air Force 1 Low Mini Swoosh FC Barcelona gereleased.

De sneaker is gekleed in een Deep Royal Blue, University Gold en University Red kleurenschema. Op het eerste gezicht zal je niet meteen aan FC Barcelona denken als je de sneaker ziet. De upper bestaan grotendeels uit mooi glad Royal Blue / White leer terwijl University Gold nylon de hiel bedekt. Dit zorgt voor een mooi en uniek colorblock. De mini Swoosh zit voorop de toebox en onder gedompelt in University Red. Ook de 'AIR' van het Nike Air logo op de hiel is voorzien van de University Red kleur. De enige echte FCB touch zijn wel de lacetips. Deze zijn in de herkenbare Rood Blauw te bewonderen.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, echter duurt het niet lang meer voordat deze Nike Air Force 1 Low Mini Swoosh FC Barcelona uit zal komen. Blijf daarom onze Facebookpagina dus goed in de gaten houden.

Nike Air Force 1 Low Mini Swoosh FC Barcelona
Color: Deep Royal Blue/University Gold-University Red
Stylecode: 823511-404