Skip to content
Newsfeed

Nike Air Force 1 Low met hartvormige kersen voor Valentijnsdag 2023

10 januari 2023 20:39
Nike Air Force 1 Low met hartvormige kersen voor Valentijnsdag 2023

Met Valentijnsdag nog maar een paar weken verwijderd, heeft Nike hun jaarlijkse Valentijnscollectie onthuld. Dit jaar bestaat de collectie uit een Nike Dunk Low, More Uptempo, Air Trainer en een Air Force 1. De eerste drie schoenen zitten meestal niet in de jaarlijkse Valentijnscollectie, in tegenstelling tot de Air Force 1. In de afgelopen jaren hebben we Nike een aantal AF1 ontwerpen zien uitbrengen voor de dag van de liefde.

Net als in de jaren hiervoor is het kleurenpalet van de sneaker rood, wit en roze. De basis, overlays en tussenzool zijn crèmekleurig, terwijl de buitenzool, Swoosh, hielpaneel en ‘AIR’ op de tussenzool donkerrood zijn.

En in tegenstelling tot de vorige Valentijnsdag-modellen, heeft deze ook een klein hartvormig kersenontwerp op de Swoosh en op het lipje van de tong. De vetersloten hebben ook een speciale roze hartvorm.

Een exacte releasedatum voor de Nike Air Force 1 ‘Valentine’s Day’ is nog niet bevestigd, maar we kunnen verwachten dat hij in de komende weken samen met de andere schoenen uit deze collectie zal vallen. De prijs van de sneaker ligt volgens de geruchten, boven de normale AF1 prijs, rond €230.

Wil je precies weten wanneer en bij welke retailers de sneaker zal droppen, houd dan onze releasekalender en nieuws pagina in de gaten. Je kunt ook de Sneakerjagers app downloaden om op de hoogte te blijven van belangrijke drops en restocks!