Skip to content
Upcoming

Dit is de Nike Air Force 1 Low ‘Manchester Bee’

2 november 2020 21:08
Dit is de Nike Air Force 1 Low ‘Manchester Bee’

Size? rondt het jaar af met een exclusieve Nike release. De beelden gaan al een tijdje rond, maar nu is het moment toch echt daar. Size? en Nike brengen binnenkort de Air Force 1 Low ‘Manchester Bee’ uit met een aantal mooie details.

Nike Air Force 1 Low ‘Manchester Bee’ | DC1939-200

De Manchester Bee is al 150 jaar een symbool voor de stad. Nu wordt de Manchester Bee geplaatst op een speciale versie van de Air Force 1 Low. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van suède en leer in een lichtbruine kleur. Een zwarte lederen Swoosh bevindt zich op de midfoot met de Manchester Bee op de zijkant van de hak. Honingraat details bevinden zich op de tong en aan de binnenzijde van de sneaker. Op de tong staat nog een leuk detail, hier staat namelijk “0161”. Dit zijn de nummers waarmee telefoonnummers uit Manchester beginnen. Een witte midsole en grijze outsole ronden de sneaker af.

De sneaker is dus geïnspireerd op de stad Manchester. Meestal krijgen grote steden in Amerika of Japan sneakers die zijn geïnspireerd op steden. Nu wordt Manchester toegevoegd aan dit rijtje en zijn de sneakerliefhebbers uit Manchester enorm vereerd.

Een releasedatum van de Size? x Nike Air Force 1 ‘Manchester Bee’ is nog niet bekend. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.


Nike Air Force 1 Low 'Manchester Bee'
Nike Air Force 1 Low 'Manchester Bee'
Nike Air Force 1 Low 'Manchester Bee'
Nike Air Force 1 Low 'Manchester Bee'
Images by Size?