Skip to content
Upcoming

Wordt dit de nieuwe Nike Air Force 1 ‘Halloween’?

28 juli 2020 00:00
Wordt dit de nieuwe Nike Air Force 1 ‘Halloween’?

Elk jaar brengt Nike een op Halloween geïnspireerde sneaker uit en de afgelopen twee jaren was dat het klassieke Air Force 1 model. Er zijn nu foto’s verschenen van een soort gelijk design, maar dan in een oranje kleur. Lees verder voor meer details.

Nike brengt rondom Halloween altijd geweldige sneakers uit en de afgelopen twee jaar verscheen de Nike Air Force 1 Low in een witte en zwarte colorway. Op het bovenwerk was een X-RAY scan van een voet afgebeeld. Ook verscheen er een geweldige Nike SB Dunk Low die zeer geliefd was door vele sneakerheads.

Nike Air Force 1 Low ‘Halloween’ | CU8067-800

Ook dit keer is de Air Force 1 Low in een vrijwel identiek jasje gestoken als zijn twee voorgangers. Het bovenwerk van de sneaker is verwerkt in een felle, opvallende oranje kleur, terwijl er in een zwarte kleur een voet is te zien. De voet is te zien in botten. Onder het bovenwerk loopt een witte, rubberen zool die deels transparant lijkt.

Of dit daadwerkelijk de aankomende Halloween sneaker wordt is nog niet officieel bekend gemaakt, maar wij denken van wel! Als dit hem wordt zien we hem hoogstwaarschijnlijk eind oktober 2020 droppen. Houd goed Sneakerjagers in de gaten voor meer nieuws en scroll naar beneden voor de eerste foto.

Air Force 1 Halloween