Skip to content
Upcoming

Geef de Air Force 1 CR7 een eigen draai met Nike By You

7 februari 2021 15:00
Geef de Air Force 1 CR7 een eigen draai met Nike By You

Het ziet ernaar uit dat Nike aankomend jaar jou de kans wil geven om klassieke modellen helemaal eigen te maken. Op de Nike website is er namelijk een Air Force 1 Low boven komen drijven die je helemaal eigen kan maken. Het wordt nog mooier, want de Air Force 1 verwijst naar de luxe smaak van één van ’s werelds grootste voetballers, Cristiano Ronaldo (CR7).

Op de eerste dag van februari maakte Nike het ook al mogelijk om het iconische model een eigen make-over te geven. Met klittenband maakte Nike het mogelijk om panelen op verschillende manieren te customizen, totdat die helemaal perfect was. Het is nog steeds mogelijk om deze sneaker aan te kleden. Klik hier om meer te weten te komen! Eerder was het ook mogelijk om het populaire Dunk silhouet een eigen draai te geven. Aangezien het Dunk model momenteel weer razend populair is waren ze binnen no-time sold out.

Nike Air Force 1 Low CR7 By You

Voor de aanstaande Air Force 1 kun je kiezen uit hoogwaardige materialen. Denk bijvoorbeeld aan leer met een fijne structuur of getrommeld leer voor het bovenwerk. Verder zijn er gouden of zilveren underlays te vinden. De Swoosh heeft de geliefde safariprint gekregen. Daarnaast beschikt het silhouet ook over wat branding hier en daar, zoals op de tong en op de hiel. Hier is ook de branding van Cristiano Ronaldo in verwerkt. Onder het silhouet loopt de kenmerkende zool die beschikt over de geliefde Air demping. Wat de sneaker afmaakt is dat je zelf kan kiezen of je voor een super opvallend design gaat of voor een subtiele, luxe look.

De Nike Air Force 1 Low CR7 By You is al ingeladen op de Nike website. We kunnen de sneaker naar alle waarschijnlijkheid maandag 22 februari 2021 om 18:00 uur verwachten! De sneaker zal beschikken over een stevige prijskaartje van €209,99. Maar dan heb je wel je eigen unieke AF1 CR7 sneakers! Scroll beneden voor foto’s en houd onze Sneakerjagers social media kanalen, zoals Instagram dagelijks in gaten voor het laatste nieuws.

Cristiano Ronaldo X Nike Air Force 1 Low CR7 - By You

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Air Force 1 CR7