Skip to content
Upcoming

Nike geeft de iconische Air Force 1 model een verbazingwekkende make-over

22 december 2020 17:07
Nike geeft de iconische Air Force 1 model een verbazingwekkende make-over

De Air Force 1 die Nike nu heeft gedropt is wel heel bijzonder. Nike geeft jou namelijk de mogelijkheid om de legendarische basketbal sneaker te customizen zoals jij dat zelf wil. Dus ben jij groot fan van de Air Force 1? Klik dan niet weg, want deze Air Force 1 ‘Cosmic Clay’ is een paartje dat jij in je kast wil hebben staan!

Het Air Force 1 model werd in 1982 voor het eerst geïntroduceerd. En heeft sindsdien vele make-overs gekregen in allerlei soorten kleuren en van allerlei soorten materialen, zonder zijn DNA op te geven. Nike wilde in eerste instantie de productie van het model stop zetten, maar dankzij de grote groep fans van het model in Baltimore en locale retailers, besloot Nike om de productie van het model voort te zetten. Tegenwoordig is het model niet weg te denken uit de sneaker wereld en keer op keer weet Nike zichzelf te overtreffen met een nieuwe colorway.

Nike Air Force 1 ‘Cosmic Clay’

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de Air Force 1 een vrij simpele, witte make-over heeft gekregen. Zodra je wat meer aandacht besteed valt het al gauw op dat het silhouet verwijderbare overlays heeft. Op deze wijze kan je de creatieve kant van jezelf ontdekken door de witte lagen te vervangen voor oranje stukken die worden meegeleverd. Dit is niet alles, want je kan ook nog de branding, zoals de Swooshes op de zijpanelen verwijderen. Onder het bovenwerk is de traditionele, stevige midsole uitgerust met een rubberen outsole. Zo wordt de structuur van de sneaker ondersteund. Ook wordt zo het comfortabele gevoel aangeboden zoals we dat gewend zijn van Nike.

Het wordt allemaal nog mooier, want de Air Force 1 ‘Cosmic Clay’ is al verkrijgbaar. Je kunt via Nike.com de creatieve sneaker bestellen voor €139,99! Bekijk voor meer informatie onze Releasekalender. Scroll naar beneden voor foto’s van de ‘Cosmic Clay’ colorway.


Nike Air Force 1/1 'Cosmic Clay'

CZ5093-100 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Cosmic Clay
Air Force 1 Cosmic Clay
Air Force 1 Cosmic Clay

Images by: Nike