Skip to content
Upcoming

Nike’s iconische Air Force 1 krijgt een camo make-over

15 januari 2021 10:17
Nike’s iconische Air Force 1 krijgt een camo make-over

Het tijdloze Air Force 1 model heeft al vaker een camouflage make-over gehad, maar een make-over als deze is nog niet eerder gezien. Dit keer heeft Nike gebruik gemaakt van gerecyclede materialen voor hun aankomende Air Force 1 ’07 LX ‘Light Smoke Grey’ die sinds vandaag, vrijdag 15 januari 2021, verkrijgbaar is via o.a. Nike.com.

Zoals we al zeiden heeft Nike behoorlijk colorways uitgebracht op de Air Force 1 die beschikken over een camouflage patroon. Ook vandaag dook er weer een nieuwe ‘Desert’ colorway op die beschikte over gerecyclede materialen. Deze interessante sneaker maakt onderdeel uit van het Move-To-Zero project. Ben jij benieuwd naar deze sneaker? Klik dan HIER om meer te weten te komen over deze stoere Nike Air Force 1 ‘Desert’.

Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Light Smoke Grey’

Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van gerecyclede materialen en doet ons denken aan het materiaal corduroy. Hierop zijn allerlei overlays te vinden die zorgen voor een klassieke stijl, stevigheid en ondersteuning. Rondom de Swoosh zijn enkele overlays te vinden in een neongroene kleur wat de sneaker extra leven inblaast. Onder het bovenwerk loopt een gespikkelde midsole met hieronder een outsole die beschikt over Nike Grind. Wat betekent dat de outsole is gemaakt van gerecycled materiaal, zodat er zo min mogelijk materiaal verbruikt wordt.

De Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Light Smoke Grey’ is vanaf vandaag, vrijdag 15 januari, verkrijgbaar via o.a. Nike.com. Wil je op de hoogte gehouden worden van meer releases? Houd onze releasekalender in de gaten of download de Sneakerjagers app zodat je een push notificatie ontvangt bij een belangrijke release, shockdrops of retocks. Scroll naar beneden voor officiële afbeeldingen van de sneaker.


Nike Air Force 1'07 LX

CV1725-001 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 LX
Nike Air Force 1 '07 LX
Nike Air Force 1 '07 LX
Images by Nike