Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 krijgt een gewaagde ‘Black Tie-Dye’ colorway

1 juli 2020 19:50
Nike Air Force 1 krijgt een gewaagde ‘Black Tie-Dye’ colorway

De Nike Air Force 1 heeft er opnieuw een colorway bij gekregen. Dit keer geheel in de stijl van één van de laatste trends, namelijk Tie-Dye. Op woensdag 1 juli is dit pareltje al uitgekomen in Zuid Korea, maar helaas is er nog geen datum bekendgemaakt waarop deze sneaker eventueel zal releasen in Europa. Het is dus nog even afwachten of wij binnenkort ook met de nieuwe Air Force 1 ‘Black Tie-Dye’ over straat kunnen.

Een enorm bekend model van Nike is natuurlijk de Air Force 1. Al sinds 1982 is deze sneaker verkrijgbaar en is hij tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Sommige mensen hebben hun AF1 juist het liefst zo clean mogelijk en gaan voor een totaal witte look, terwijl anderen juist zoveel mogelijk kleur aan de voeten willen dragen. Voor deze laatste groep is de nieuwe ‘Black Tie-Dye’ colorway perfect.

Nike Air Force 1 ‘Black Tie-Dye’ | CW1267-101

De Tie-Dye trend zagen we laatst al verschijnen op de Air Jordan 1 ‘Tie-Dye’ die nu al een tijdje is uitverkocht, maar nog wel te bemachtigen is via StockX. Ook komt deze trend tegenwoordig terug op kleding, waaronder bijvoorbeeld sokken. Dit keer is het de Air force 1 die wordt ondergedompeld in verschillende felle kleuren. De upper is voorzien van een wit lederen basis met daaroverheen de eerste Tie-Dye details in diverse kleuren. Zo zien we op de toebox en rondom de hiel een oranje tint verschijnen terwijl dit op de zijkanten juist knal rood is met daarbij enkele zwarte strepen.

Als we kijken naar de overlays op deze sneaker zien we rondom de toebox een mudguard in Wash Coral met daarop zwarte vegen. De Swoosh en het hielpaneel zijn daarentegen juist weer fel groen gekleurd. De zwarte Tie-Dye effecten op de upper zien we ook terugkomen in de zool. Waar de midsole namelijk simpel wit is, is de outsole juist contrasterend zwart. Hetzelfde geldt voor de diep zwarte veters en de Nike branding op de hiel en tong van de sneaker.

Met de Nike Air Force 1 ‘Black Tie-Dye’ zul je zeker de aandacht trekken. Jammer genoeg is er nog geen datum bekend voor een eventuele Europese release. Wil je op de hoogte blijven van deze release en nog vele andere? Check dan vooral onze releasekalender! Bekijk hieronder ook alvast de officiële foto’s van de nieuwe gewaagde colorway op de Air Force 1.

NIke Air Force 1 'Black Tie-Dye'

CW1267-101 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'Black Tie-Dye' CW1267-101
Nike Air Force 1 'Black Tie-Dye' CW1267-101
Nike Air Force 1 'Black Tie-Dye' CW1267-101
Nike Air Force 1 'Black Tie-Dye' CW1267-101
Uitgelichte afbeelding: On The Spot