Skip to content
Upcoming

Just Don legt zijn focus op de Nike Air Force 1 High

10 februari 2020 10:54
Just Don legt zijn focus op de Nike Air Force 1 High

In 2015 starten de samenwerking tussen Just Don en Nike. Waar de Amerikaanse ontwerper Don C, die eerst de manager was van Kanye West, zijn ontwerpskills los liet op de Air Jordan 2 is nu de Air Force aan de beurt. Door de jaren heen hebben ze al verschillende collabs op de markt gebracht die allemaal extreem gewild waren. Deze nieuwe collab voor 2020 legt zijn focus op de Air Force 1 High.

Eigenlijk sinds 2018 is het Air Force 1 model echt niet meer weg te slaan uit het straatbeeld. Sinds de release van de Air Force 1 is hij eigenlijk nooit uit de mode geraakt. De Air Force 1 is een échte klassieker en wellicht de meest all-round sneaker van Nike.

Voor deze komende release tussen Nike en Just Don zien we een sneaker vol leuke details. Zo is het volledige bovenwerk gemaakt van leer in een blauwe kleur. De sneakers zijn uiteraard voorzien van een velcro strap op de bovenkant die de voet extra ondersteund.

De details

Op de heel van de sneakers zien we het custom geborduurde Just Don x Nike logo staan in het rood. Onder dit logo zien we een subtiel bold gedrukt Nike logo in het leer verschijnen.

Just Don

De details van deze Just Don Air Force 1

De lining van de sneaker is gemaakt van een glimmend satijnen materiaal. In de binnenkant van deze lining zien we in de tongue een custom size-patch wat lijkt op een vlag. De insloeg zijn gemaakt van leer waarop ook een rood Just Don x Nike logo is gedrukt.

Just Don

Wat opvallend is, is dat de het lederenmateriaal van de swoosh aan de zijkant rood is. Dit zou kunnen betekenen dat de swoosh scratchable is. Dit houdt in dat als er slijtage op de swoosh aangebracht wordt er een andere kleur, in dit geval rood, zichtbaar wordt.

Als finishing touch hebben de sneakers ook nog custom ‘Just Don’ lacelocks. Deze twee details h=geven de sneakers toch die luxury look.

Deze nieuwe Just Don x Nike Air Force 1 High heeft momenteel nog geen releasedatum. Gezien de colorway denken wij dat hij in de lente wel officieel aangekondigd zal worden. Blijf vooral de Sneakerjagers releasekalender in de gaten houden voor meer details over deze release.

Just Don RSVP X Nike Air Force 'All Star'

CW3812-400 · Prijs vanaf €327,-

Naar alle aanbieders
Just Don
Just Don