Skip to content
Upcoming

Nike gebruikt gerecycled rubber op de Air Force 1 ‘Crater’

1 juli 2020 20:32
Nike gebruikt gerecycled rubber op de Air Force 1 ‘Crater’

Nike zit niet stil en dat blijkt maar weer. Er is een nieuwe colorway opgedoken die is verwerkt op de Nike Air Force 1 en de colorway heet ‘Crater’. Nike zou Nike niet zijn als er niet wat speciaals aan de colorway zou zijn. Ze hebben namelijk de outsole gemaakt van gerecycled rubber.

De Air Force 1 is een van de populairste modellen van Nike. Zo verschijnen er wekelijks nieuwe colorways. Vandaag kwam ook het nieuws naar buiten dat Nike in de komende maanden de Nike Air Force 1 ‘Brush Swoosh’ zal uitbrengen. KLIK HIER om meer over deze prachtige sneaker te weten te komen.

Nike Air Force 1 GS ‘Crater’ | DB1558-100

Tot dusver zijn er alleen foto’s opgedoken van de colorway in kindermaten, maar wij verwachten dat de sneaker ook in maten voor volwassenen zal verschijnen. De basis van de sneaker bestaat uit wit tumbled leer. Hierop zijn de kenmerkende Swooshes bevestigd in een opvallende zilveren kleur. Onder de upper loopt een witte midsole met hieronder een opvallende outsole. Dit is niet zomaar een outsole, maar een outsole die is gemaakt van gerecycled rubber. Ook op de tong en de hiel zie je hetzelfde materiaal. De sneaker wordt afgemaakt door oranje accenten op de achterkant en op de midsole.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt voor de Nike Air Force 1 ‘Crater’, maar wij verwachten dat deze in de komende maanden zal verschijnen. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws.


Nike Air Force 1 'Crater'

DB1558_100 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Crater
Crater
Crater