Skip to content
Where to Cop

Nike Air Force 1 ’07 ‘Craft’ krijgt een premium minimalistische look

22 juni 2020 15:21
Nike Air Force 1 ’07 ‘Craft’ krijgt een premium minimalistische look

De Air Force 1 is één van de populairste modellen van Nike, gezien de vele verschillende colorways en varianten op het model. Zo zijn de diverse Air Force 1 Shadow colorways momenteel niet aan te slepen en weet Nike steeds wel weer met een verrassende variant te komen van het iconische basketbaldesign. De laatste toevoeging aan deze imporneerde reeks is de Nike Air Force 1 ’07 Craft. Een minimalistisch design met een premium look. Lees snel verder!

Nike Air Force 1 ’07 Craft | CN2873-101 White | CN2873-001 Black

Nike is voor de Air Force 1 ’07 ‘Craft’ terug naar de tekentafel gegaan en komt met een back to basic en minimalistische look waarin het design van de klassieke Air Force 1 centraal staat. Zoals de naam ‘Craft’ al doet vermoeden is er gebruik gemaakt van premium materialen. De gestikte overlays van leer op het bovenwerk zorgen voor het klassieke uiterlijk maar ook voor de juiste stevigheid en ondersteuning.

Daarnaast is er voor de hielpatch gebruik gemaakt van ruw suede dat de sneaker een premium minimalistische look geeft. De branding op deze patch is achterwegen gelaten en is doormiddel van een extra lederen overlay subtiel eronder geplaatst. Onder het bovenwerk bevindt zich de Nike Air demping die we uiteraard gewend zijn van het merk. Deze Air demping is oorspronkelijk ontworpen om de basketbalperformance te verbeteren, maar geven ze jou nu de juiste comfort in het dagelijks leven.

De Air Force 1 ’07 ‘Craft’ zal in twee verschillende colorways verkrijgbaar komen, te weten ‘Black/White’ & ‘White/Summit White’.

Nike Air Force 1 '07 Craft 'White'

CN2873-101 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 Craft 'Black'

CN2873-001 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Release info

Beide Nike Air Force 1 ’07 ‘Craft’ colorways zijn momenteel al verkrijgbaar via Offspring. Een release via Nike.com is nog niet bevestigd of vrij gegeven. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Force 1 Craft White CN2873-101

Nike Air Force 1 Craft Black CN2873-001

Images by: Nike