Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ‘Camo Denim’ Released binnenkort

11 augustus 2020 20:08
De Nike Air Force 1 ‘Camo Denim’ Released binnenkort

De Nike Air Force 1 staat bekend om zijn gekke make-overs en dit keer is het ook weer raak. Het bijna veertig jaar oude model komt namelijk in een ‘Camo Denim’ colorway. Deze colorway combineert denim met andere patronen en een mini Swoosh.

De Nike Air Force 1 kwam voor het eerst uit in 1982 en is sinds dien een canvas voor kunstenaars en ontwerpers. Nike wilde eerst de sneakers niet meer opnieuw uit gaan brengen, maar door enthousiaste Air Force 1 dragers in Baltimore zetten Nike de productie door. In de jaren 2000 werden er enorm veel samenwerkingen gedaan op de Air Force 1 en de sneaker werd langzaam een icoon. Tot op de dag van vandaag is de sneaker nog steeds enorm populair.

Nike Air Force 1 ‘Camo Denim’ | DB1964-001

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van donker grijs denim. De Swoosh heeft een geel, bruin en zwarte camo gekregen. Een ruitjes patroon is te vinden op de sockliner en logo op de tong. Op de zijkant van de mudguard is een rode mini Swoosh geplaatst, wat een leuke extra is op de sneaker. Het bovenwerk van de sneaker zit op een zwarte midsole en gum outsole.

Het is nog niet bekend wanneer de Air Force 1 ‘Camo Denim’ uit komt, maar wordt in de aankomende maanden verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen,

Nike Air Force 1 'Black Denim'

DB1964-001 · Prijs vanaf €175,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Camo Denim'
Air Force 1 'Camo Denim'