Skip to content
Upcoming

Een Animal Swoosh wordt toegevoegd op de Air Force 1

12 juli 2020 15:34
Een Animal Swoosh wordt toegevoegd op de Air Force 1

Nieuwe colorways voor de Air Force 1 blijven maar binnenstromen. Deze nieuwe colorway voor de Air Force 1 is erg subtiel maar tegelijkertijd erg opvallend.

Het woord icoon wordt tegenwoordig overal op gebruikt, van videoclips naar appeltaarten. Maar om een icoon te zijn moet de persoon of object zeer succesvol en/of bewonderd worden. De Nike Air Force 1, die in 1982 debuteerde en sindsdien heeft gediend als canvas voor artiesten en ontwerpers van alle soort, behaalt ongetwijfeld de naam “ICOON”. In de afgelopen decenia heeft de Air Force 1 enorm veel make-overs gekregen. De sneaker staat tot de dag van vandaag bekend als een van de beste streetwear iconen.

Nike Air Force 1 ‘Animal Swoosh’

De Nike Air Force 1 ‘Animal Swoosh’ is een erg subtiele variant op de Air Force 1. Het bovenwerk is gemaakt van navy blauw leer. De witte veters zorgen voor wat meer kleur op de upper. Kijkend naar de Swoosh zien we dat er een wit en blauw dieren patroon op te vinden is. Dit patroon is ook geplaatst op de hiel patch waar het Nike Air logo in het wit op staat. De upper zit op een mooie witte mid-en outsole.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Nike Air Force 1 ‘Animal Swoosh’ uit komen. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Air Force 1 'Animal Swoosh'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Animal Swoosh'
Air Force 1 'Animal Swoosh'
Air Force 1 'Animal Swoosh'
Images by Nike